Nyfiken på lingvistik eller teckenspråk?

Institutionen för lingvistik erbjuder en mängd spännande utbildningar på grundnivå. Du kan läsa ett helt kandidatprogram i lingvistik eller välja att läsa fristående kurser i lingvistik.

Om du är intresserad av att lära dig eller vidareutveckla ditt teckenspråk finns det många kurser att välja mellan, bland annat en utbildning i teckenspråk som nybörjarspråk. Du kan också söka till Kandidatprogram i teckenspråk och tolkning, som vi ger i samarbete med Institutionen för svenska och flerspråkighet. Programmet vänder sig till dig som är intresserad av teckenspråk och tolkning.

Du hittar mer om våra utbildningar på www.ling.su.se/utbildning

Om du är intresserad av någon av våra utbildningar och vill veta mer kan du besöka oss vid vårt bord i Södra huset (mellan hus D och E) och fråga oss om vad du kan lära dig av att läsa hos oss vid Institutionen för lingvistik.

Du hittar ett detaljerat program över Öppet hus på su.se/oppethus

Välkommen till Institutionen för lingvistik!