Fler nyheter

• SUBIC öppet igen 2020-06-16 Stockholm University Brain Imaging Centre (SUBIC) öppnar med begränsningar och nya föreskrifter för att undvika spridning av COVID-19.
  • Tobias Harjas-stipendiet till lingvistikstudent 2020-06-16 Alice Bondarenko har tilldelats Tobias Harjas stipendium för uppsatsen “Lillebröder och småsaker - En studie av förleden lill- och små- i svenska sammansättningar”.
  • Ingela Holmström i Barnaministeriet 2020-06-11 I ett program om barn med cochleaimplantat intervjuas Ingela Holmström, forskare i dövas och hörselskadades flerspråkighet.
  • Ny forskning om andningens roll i samtalet 2020-06-11 Vilken roll spelar andningen när vi pratar med varandra? Den frågan ställde sig forskarna bakom projektet Andning i samtal.

Södra huset, Frescati

Institutionen för lingvistik
Universitetsvägen 10 C
Frescati, Stockholm