Nyligen medverkade Maria Koptjevskaja-Tamm i ett radioavsnitt av "Talk the Talk", där hon intervjuades av lingvisten Daniel Midgley, Perth, Australien. Maria och Daniel diskuterade hur olika språksystem varierar kring temperaturuttryck - ett av professor Koptjevskaja-Tamms forskningsområden.

Lyssna till "That's Hot. That's Cool." med Maria Koptjevskaja-Tamm och Daniel Midgley (inslaget sändes tisdagen 13 februari 2018, 09:10). Intervjun med professor Koptjevskaja-Tamm startar ca 10 minuter in (hela inslaget är drygt 43 minuter långt).

Daniel Midgley föreläser i lingvistik vid University of Western Australia och vid Edith Cowan University, Australien. Daniel är också en programledare vid det populära radioprogrammet "Talk the Talk", som sänds varje vecka via RTRFM 92.1, radiostation i Perth, Australien.

Mer information: