Den 22 och 23 augusti gick tävlingen Stafesten av stapeln vid Stora Skuggan här på universitetsområdet. Banan är 5 km lång och varje löpare springer ett varv på denna bana. Läs mer om Stafesten här.

Institutionen för lingvistik sponsrade de två lag som ställde upp i Stafesten på onsdagen, lagen bestod av personal från institutionen och en speciellt inbjuden forskare från KI med riktigt snabba ben. Samtliga av lingvistikens löpare sprang sina varv på under 30 minuter. En av institutionens löpare deltog i båda lagen och sprang alltså två varv (på de imponerande tiderna 19:54 och 20:11)!

Lag SU Ling tsp  sprang in på en mycket hedersvärd plats 546 med tiden 2:02:58 och Lag SU Ling tal kom alldeles strax efter på plats 604 med tiden 2:04:16.

Stort grattis till alla deltagare!