Institutionen för lingvistik vid Stockholms universitet är med sitt 70-tal medarbetare en av de större institutionerna vid Humanistiska fakulteten. Vid institutionen bedrivs forskning och undervisning inom huvudsakligen fem huvudinriktningar – allmän språkvetenskap, fonetik, datorlingvistik, dövas teckenspråk och svenska som andra språk för döva.

• Bemanningsplaner
  • Kursplanering
  • HÅP-/HÅS-rapportering (statistik)
  • Hantering av extern lärarrekrytering (kontrakt)
  • Granskning, utformning och presentation av kursplaner, betygskriterier och litteraturlistor
  • Pedagogisk utveckling av kursutbudet inklusive initiering och ledning av pedagogiska möten
  • Studentärenden inklusive dispenser och individuella studieplaner
  • Övergripande ansvar för grundutbildningen inom samtliga institutionens huvudinriktningar – allmän språkvetenskap, fonetik, datorlingvistik, dövas teckenspråk och svenska som andra språk för döva

Kvalifikationer

Erfarenhet och intresse för utbildningsfrågor inom högskolan. Akademisk grundexamen, där språkvetenskaplig inriktning mot någon av institutionens huvudinriktningar är mycket meriterande. God datorvana, bra kunskaper om Excel och gärna erfarenhet av SISU och LADOK. Den personen vi söker bör vara initiativrik, välstrukturerad och stresstålig, samt ha god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt

Närmare information om anställningen lämnas av professor Francisco Lacerda, tfn 08‑16 23 41, prefekt@ling.su.se.

Fackliga företrädare

Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan

Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen ”Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet – hos oss ger utbildning och forskning resultat.

Sista ansökningsdag: 2017-06-02

Läs mer om utlysningen och ansök via Stockholms universitets hemsidor: