Language acquisition and language evolution

1. Du är här:
  3. Institutionen för lingvistik
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Webbfilmer
  7. Language acquisition and language evolution

Symposium on Language Acquisition and Language Evolution

Institutionen för lingvistik vid Stockholms universitet och Klass X, Kungliga Vetenskapsakademien, organiserar Symposium on Language Acquisition and Language Evolution, i Beijersalen, Kungliga Vetenskapsakademien, den 1 december kl. 13.00 - 17.00 och den 2 december kl. 09.00 - 13.00.

Symposium bild 1, Stephen Freeland

Symposium on Language Acquisition and Language Evolution, del 1

Language Acquisition and Language Evolution, part 2

Symposium on Language Acquisition and Language Evolution, del 2

Den 1 och 2 december organiserade Institutionen för lingvistik tillsammans med Kungliga Vetenskapsakademien "Symposium on Language Acquisition and Language Evolution". Se andra delen av symposiet här (100:32 min).

Language Acquisition and Language Evolution, part 3

Symposium on Language Acquisition and Language Evolution, del 3

Den 1 och 2 december organiserade Institutionen för lingvistik tillsammans med Kungliga Vetenskapsakademien "Symposium on Language Acquisition and Language Evolution". Se tredje delen av symposiet här (81:46 min).

Language Acquisition and Language Evolution, part 4

Symposium on Language Acquisition and Language Evolution, del 4

Den 1 och 2 december organiserade Institutionen för lingvistik tillsammans med Kungliga Vetenskapsakademien "Symposium on Language Acquisition and Language Evolution". Se fjärde delen av symposiet här (135:44 min).

Symposium on Language Acquisition and Language Evolution, del 5

Den 1 och 2 december organiserade Institutionen för lingvistik tillsammans med Kungliga Vetenskapsakademien "Symposium on Language Acquisition and Language Evolution" Den andra dagen avslutades med en populärvetenskaplig debatt. Här kan du se den avslutande delen av symposiet (51:18 min)

Södra huset, Frescati

Institutionen för lingvistik