Tid: Onsdagen 24 september 2014, kl. 10:00–12:00
Plats: Beijersalen, Kungliga Vetenskapsakademien, Lilla Frescativägen 4A, Stockholm

Öppen föreläsning med Patricia K. Kuhl, University of Washington, Seattle, WA, USA.

Kungliga Vetenskapsakademien arrangerade tillsammans med Stockholms universitet en öppen föreläsning med professor Patricia Kuhl, där hon presenterade en del av sin forskning. Professor Kuhl, University of Washington, Seattle

Föreläsningen följdes av en paneldiskussion med medverkan av bland andra Hugo Lagercrantz, Karolinska Institutet, Solna, Andrew Meltzoff, University of Washington, Seattle, USA och Ulrika Marklund, Stockholms universitet.

Läs mer om Patricia Kuhl och hennes utnämning till hedersdoktor vid Stockholms universitet.