Seminarier och gästföreläsningar

4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Seminarier och gästföreläsningar

Få information om våra seminarier och gästföreläsningar!

Så här gör du för att få löpande information om våra seminarier och gästföreläsningar:

• Sätt upp dig på vår utskickslista för seminarier, klicka på länken och fyll i din e-postadress
    eller
  • Prenumerera på informationen via RSS-länken (klicka på RSS-ikonen uppe till höger)

Seminarier VT18

Översikt över inplanerade seminarier och gästföreläsningar för vårterminen 2018 som inte är separat utannonserade nedan. Ytterligare tillfällen kommer att läggas till efterhand.

1 februari: Harald Hammarström, Uppsala universitet: Grambank: A Worldwide Typological Database.
15 februari: Malin Petzel, Göteborgs universitet: Verbal definiteness in a Bantu language.
8 mars: Rickard Domeij, Språkrådet: Nationell språkinfrastruktur för det digitala samhället – ett språkpolitiskt perspektiv.
15 mars: Steven Pepper, Oslo universitet: Towards a typology of binominal lexemes: noun-noun compounds and their functional equivalents.
12 april: Martin Haspelmath, MPI Jena: TBA.
26 april: Heli Tissari, Stockholms universitet: TBA/Natural Semantic Metalanguage.

Seminarier och gästföreläsningar

Södra huset, Frescati